Clasificacion de la liga

Clasificación ofrecida por http://www.marcadores.com

#YoEstoyConelMestalla

jueves, 3 de septiembre de 2015

Alesanco pren possessió com a nou Director de l’Acadèmia GloVal


Alesanco pren possessió com a nou Director de l’Acadèmia GloVal


Jose Ramón Alesanco, de 59 anys, serà presentat en a vesprada de hui com a nou Director de l’Acadèmia GloVal. 2 mesos més tard l’organigrama esportiu del VCF pareix quedar completat amb l’arribada del que fora pare de la Masia del FC Barcelona.
Recordem que els adéus de Amadeo Salvo, Manuel Peris i l’equip de treball de Rufete havien trastocat part de l’àrea de treball esportiva. Un estiu on s’ha perdut la figura d’un secretari tècnic i d’un Manager General.
Així pues, esta vesprada a les 19h, el que fora ex jugador del Athletic Club i del FC Barcelona, podrà donar a conèixer el seu pla per a la Factoria de jugadors de Paterna. Esta presentació s’ha tingut que endarrerir per assumptes personals del mateix Alesanco. Ara, feina té per davant. Continuar fent el treball visible que Rufete, en poc menys de dos anys, va aconseguir realitzar, tornant a posicionar al futbol base del València CF al lloc que es mereixia i que anys enrere havia perdut, serà uns del objectius marcats a la fulla de ruta del basc.
Más información  blanquinegres.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario