Clasificacion de la liga

Clasificación ofrecida por http://www.marcadores.com

#YoEstoyConelMestalla

miércoles, 19 de agosto de 2015

Jorge Mendes amb el cor dividit


Jorge Mendes amb el cor dividit


El VCF i el Mònaco es disputen en la nit de hui l’última prova per tal de certificar-se com equips de Champions League. Podem dir que és l’eliminatòria estrella de la Prèvia de la Lliga de Campions. Ni el VCF volia al Mònaco i de segur, el Mònaco tampoc desitjava al VCF.
La sèrie que arranca esta nit a les 20:45H compta amb un actor que tot i que no brilla al camps si que ho fa als despatxos dels Clubs, este és Jorge Mendes. L’agent portuguès vora com esta nit sobre el verd de Mestalla, fins a un total de 19 jugadors es disputen el bitllet definitiu per a la millor competició per Clubs del món.
Conegut és el poder de convicció el qual posseeix el superagent de futbolistes. Dins de l’ampla gamma de jugadors que té als dos equips trobem 8 al VCF –Vezo, Cancelo, Danilo, Enzo Pérez, André Gomes, Rodrigo, Bakkali, Santi Mina de camp més Nuno. Mentres que al conjunt de Mònaco trobem altres 8 jugadors –Carvalho, Fabinho, Wallace, Moutinho, Bernardo Silva, Cavaleiro, Helder Costa, Echiejile. Però el més sorprenent és que fins i tot podem trobar un conseller del vice-President al mateix Consell d’Administració de l’equip roig i blanc, Luis Campos.
Per tant, per a Mendes, siga quin siga el resultat d’esta nit acabarà prou content amb el resultat del seus jugadors, sempre i quan l’espectacle es corresponga al nivell que es pressuposa a un duel d’este nivell.
Más información  blanquinegres.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario