Clasificacion de la liga

Clasificación ofrecida por http://www.marcadores.com

#YoEstoyConelMestalla

domingo, 22 de marzo de 2015

El VCF acabarà content després del Clàssic

Passe el que passe el València CF vora el got de la Lliga mig ple. A continuació desgranem el palmito de possibilitats.


El VCF acabarà content després del Clàssic


Esta nit a les 21h es disputarà el clàssic del futbol a Espanya, un partit que para el món futbol. Com dèiem FC Barcelona i Reial Madrid es veuen les cares als Camp Nou, i de segur, algú dels 2 equips després del xiulit final acabarà decebut amb el resultat abastat.
Però, si algú aliè a la batalla acabarà amb un somriure al rostre, serà el València CF. La seua condició com 3er classificat a la taula classificatòria situat a 4 i 5 punts del segon i líder, respectivament, obrin moltes opcions que mantindran molt encesa la flama per lluitar per un utòpic com és el títol de Lliga, siga el que siga el resultat.
Anem a parlar de les opcions. Un empat seria el que menys faria canviar l’actual situació i d’haver un repartiment de punts el VCF acabaria a 6 del Barça i 5 del conjunt madrileny. Com dèiem, a priori el més vistos per a l’aficionat blanquinegre. Si els 3 punts acabaren en algun dels altres 2 bàndols, l’altre resultat que comprimiria tot seria la victòria blanca. Un triomf visitant, a casa de l’etern rival posaria de nou al conjunt d’Ancelotti com líder, però les diferències amb el 3er, el VCF, sèrie de només 7 punts, quan encara resten 30 per disputar-se, el conjunt blaugrana quedaria a 5 punts.
La tercera opció, menys positiva per als interessos dels del Túria, seria la victòria dels de Neymar, Messi, Iniesta i cia. Aixó si, la 2a plaça estaria a tir de pedra, 4 punts, però, per el que fa a la lluita del metall el situaria a 8 punts. Un punts que davant les pròximes eliminatòries europees podrien ferir i distraure als rivals dels de Nuno i situar-los de manera sigil·losa cap als llocs més alts del pòdium definitiu. Una formula que es la que ja posa en pràctica el conjunt blanquinegre, pas a pas, partit a partit o com es vullga nomenar esta estratègia.
En definitiva, el vestidor del VCF quan estiga, vora les 23:45, cara al televisor haurà vist com una jornada més el VCF retalla amb un o els 2 transatlàntics de la Lliga, una situació que faria rememorar temps oblidats a la memòria del col·lectiu valencianista.

No hay comentarios:

Publicar un comentario