Clasificacion de la liga

Clasificación ofrecida por http://www.marcadores.com

#YoEstoyConelMestalla

jueves, 26 de marzo de 2015

La renovació de Fuego a tota màquina

El VCF continua treballant en els terminis fixats les renovacions dels jugadors estipulats que estan a l’agenda d ela secretaria tècnica valencianista.


La renovació de Fuego a tota màquina


Javi Fuego va posar-li, dilluns passat, molta llum al tema de la seua, més que probable, renovació amb l’entitat de Mestalla. D’esta forma el club blanquinegre tancaria la prolongació contractual d’un home de vestidor, sense nom però molt treballador, com és l’asturià, Javi Fuego. La seua filosofia com a jugador, li ha valgut un mal nom carinyos i molt valencià, com és anomenar-lo, Xavi Foc, una traducció literal del seu nom.
Més concretament sobre la seua renovació, Javi va dir que totes dos part parlen el mateix idiomacaminant per la mateixa línia i assegurant que “no es tardarà en arribar a un acord”. Les converses entre el VCF i el representant del mig campista de 31 anys ja s’han iniciat a l’igual que amb l’algerià, Sofiane Feghouli o Pablo Daniel Piatti.
Açò no fa altra cosa que confirmar que des de l’interior dels despatxos del Club es continua treballant a marxes forçades per deixar encaminades totes les renovacions, per a partir del mes d’abril-maig, centrar-se en pentinar el mercat de cara a futures incorporacions per a la pròxima campanya 15-16.

No hay comentarios:

Publicar un comentario