Clasificacion de la liga

Clasificación ofrecida por http://www.marcadores.com

#YoEstoyConelMestalla

miércoles, 22 de julio de 2015

Mathew Ryan ja és oficialment del València

El VCF ja ha fet també oficial l’arribada del porter Champions. Este matí ha passat la revisió mèdica de forma satisfactòria i esta vesprada s’exercitarà per primera vegada amb els seus nous companys sota la direcció del tècnic Nuno Espiritu Santo. El preu que s’especulava els últims dies a Bèlgica que pagarà el VCF per tal d’incorporar-lo podria rondar els 7 milions d’euros.


Mathew Ryan ja és oficialment del València


Comunicat VCF:

El Valencia Club de Futbol ha aplegat a un acord amb el Club Brugge KV de Bèlgica per al traspàs del porter internacional australià Mathew Ryan fins el 30 de juny de 2021.
Després d’have superat la revisió mèdica, el porter de 23 anys està a disposició del tècnic Nuno Espírito Santo per a participar juntament amb els seus companys en l’entrenament vespertí.
Mathew ha sigut anomenat millor porter de la lliga belga durant les dos últimes temporades, i en l’última campanya va guanyar la Copa Belga amb el seu anterior club, el Brugge KV. Va disputar 68 partits la passada temporada, 58 oficials amb el seu anterior equip i altres 10 amb la selecció nacional australiana.
Després de firmar el contrat i visitar l’Estadi de Mestalla, Ryan ha explicat que es troba “molt feliç i emocionat per vindre a un gran club com és el Valencia CF. Sé que és una institució molt important en el món del futbol i és un gran pas en la meua carrera professional”. El meta coneix perfectament el seu nou equip: “Per descomptat que el seguia en la Lliga Espanyola la passada temporada. És un equip amb fantàstics jugadors, que va fer una gran temporada amb el quart lloc en Lliga i que ara el nostre principal objectiu serà classificar-nos per a la Champions League”.
La presidenta del Valencia CF, Layhoon Chan, ha valorat el nou reforç de l’equip: “No ha sigut tasca fàcil trobar un porter de nivell Champions. Mathew potser siga jove, però té ambició i un potencial enorme. A més, ell té experiència jugant a Europa i a nivell internacional, incloent el Mundial de 2014 a Brasil. Estem convençuts que causarà un gran impacte en el Valencia CF”.
Mathew Ryan, nascut el 8 d’abril de 1992, ha sigut internacional per Austràlia en 18 ocasions i va ser convocat per les Socceros per a disputar el Mundial 2014 de Brasil. El nou porter del Valencia CF també va ser anomenat millor porter de la AFC 2015 Asian Cup -equivalent a l’Eurocopa a Àsia i Oceania- en la qual els australians es van alçar amb el trofeu el passat 31 de gener.

No hay comentarios:

Publicar un comentario