Clasificacion de la liga

Clasificación ofrecida por http://www.marcadores.com

#YoEstoyConelMestalla

domingo, 19 de julio de 2015

Valencianisme a la Gran Muralla xinesa




Valencianisme a la Gran Muralla xinesa

L’expedició valencianista al complet va a donar per conclosa l’estada a Xina i què millor que fer-ho visitant una de les construccions més grans de la humanitat: la Gran Muralla Xinesa. La comitiva ha passejat, concretament, pel Pas Juyong, zona que fou testimoni de moltes batalles i en la qual encara es poden observar impactes de projectils als alts murs que l’envolten.


imagen48513g


La Muralla va començar a construir-se, ni més ni menys, que al segle III aC, tot i que la majoria de les fortificacions visibles actualment són les construïdes entre el segle XIV i el començament del segle XVI, durant la dinastia Ming.
La Gran Muralla és l’estructura més llarga del món construïda pels humans pel que fa a superfície i massa. Es compon de 6.259,6 km de seccions de muralla, 359,7 km de trinxeres i 2.232,5 km de barreres defensives naturals, com ara turons i rius. La seua funció principal era protegir les fronteres del nord de l’Imperi xinés durant el regnat de successives dinasties.
S’estima que van morir entre dos i tres milions de persones durant la seua construcció, el projecte més llarg del món, que va durar segles. Hi ha la creença que és l’única construcció humana que es pot apreciar des de l’espai exterior, però la realitat és que no hi ha cap construcció a la Terra observable a ull nu.
La Gran Muralla va ser declarada l’any 1987 Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO.

No hay comentarios:

Publicar un comentario