Clasificacion de la liga

Clasificación ofrecida por http://www.marcadores.com

#YoEstoyConelMestalla

domingo, 15 de febrero de 2015

Mestalla s’estrenarà a les 12h

El coliseu de l’avinguda de Suècia viurà per primera volta este horari tan ‘exòtic’ des de que la LFP va instaurar-lo.


Mestalla s’estrenarà a les 12h


L’actual repartiment d’horaris a la Lliga espanyola comprem 4 dies de competició per jornada, des d’el divendres fins als dilluns, amb 10 trams d’horaris diferents, sense solapar 2 partits a la mateixa hora. Des de fa unes temporades es ve jugant amb horaris poc comuns al nostre país com son els divendres a la nit, dissabtes a les 4 de la vesprada, diumenge a mig dia o dilluns. Tot, estratègies purament dedicades al marketing televisiu de la nostra competició.
El València sap el que es jugar a tots els horaris, des de la nova implantació. El que mai havia succeït, però era vore als blanquinegres actuar com a locals a les 12:00h d’un diumenge. Per fi l’aficionat de Mestalla, amb els seus avantatges i desavantatges, podrà gaudir dels seus, a una sessió matinal el proper diumenge 15 davant el Getafe de l’ex valencianista, Quique Sánchez Flores. Un fet que fins i tot els més veterans a Mestalla, no recorden haver viscut mai.
El motiu principal que al·legava el consistori de València i l’ordre de la llei per el qual no s’ha donat abans este horari era per problemes de seguretat lligats amb el tradicional mercat d’antiguitats, que tots els diumenges es muntava a l’explanada situada al Gol Nord de Mestalla, i la celebració d’un partit de futbol amb més de 40000 espectadors. Ara, s’ha trobat una solució per a la celebració del mercat que deixa via lliure a la celebració d’un esdeveniment esportiu d’estes característiques.
Esta no serà l’última volta, i el fet de que el futbol haja guanyat la partida al tradicional mercat, a creat una jurisprudència al respecte, per lo que, de nou, al proper partit on els de Nuno actuen com a local, Mestalla tornarà a obrir les seues portes a les 12 del mig dia. Serà en dos setmanes davant la Reial Societat el pròxim 1 de març.

No hay comentarios:

Publicar un comentario