Clasificacion de la liga

Clasificación ofrecida por http://www.marcadores.com

#YoEstoyConelMestalla

martes, 29 de abril de 2014

Joan Bernat el nou cas Jordi Alba




Les similituds entre Jordi Alba i Joan Bernat són moltes, jugadors ràpids, baixets, de la cantera del València, que jugaven d'extrems per banda esquerra i que han acabat com a laterals, que tenen els mateixos representats... I en els dos casos dos jugadors que el València no ha tancat a temps les seues renovacions. En el cas de Jordi Alba ja saben que va acabar venut al Barça quan li restava un any de contracte, el cas de Bernat pot ser similar. Acaba contracte en 2015 i de moment no hi ha negociacions obertes per a la seua renovació, com si hi ha amb Keita, Alves o Barragán. I el més preocupant de tot és que gent de la secretaria tècnica, membres destacats de la confiança de Rufete, ja el donen per perdut, i justifiquen la pèrdua dient "Bernat està sobrevalorat" i plantegen una venda per a fer caixa este estiu. Les roïnes relacions entre els representants de Bernat (també de Guaita) i els actuals dirigents del València tampoc ajuden, i en cas d'iniciar una negociació no serà fàcil arribar a un acord.
Joan Bernat és el primer valencià que triomfa en el València sense eixir cedit des que en el seu dia va despuntar Farinós. I com aquell el seu futur pot estar també en l'Inter de Milà, equip que des de fa temps seguix les evolucions del lateral valencià i que prepara una oferta per ell este mateix estiu. No és l'únic equip interessat, i les seues actuacions tampoc han passat desapercebudes a Milà, Nàpols i Juventus, a més d'alguns equips de la Premier. De fet l'escenari que planteja l'actual equip de Rufete per al lateral esquerre és molt clar, fer caixa amb Bernat i Guardado, i comptar amb Cissokho i Gayà com a parella de laterals. 
Tot pot canviar amb la resolució del procés de venda, però una bona oferta pel jugador abans que el València canvie de mans podria acabar amb Bernat fora de l'equip. L'actual situació no convida a l'optimisme, i a hores d'ara Bernat està més a prop de ser història del València que de ser futur. 
http://blancinegres.com/2014/04/28/joan-bernat-el-nou-cas-jordi-alba

No hay comentarios:

Publicar un comentario