Clasificacion de la liga

Clasificación ofrecida por http://www.marcadores.com

#YoEstoyConelMestalla

sábado, 22 de noviembre de 2014

A Mestalla encara li queden millores

Salvo ha manifestat que les millores a l’estadi de Mestalla encara no han acabat.






Les cadires amb la rata penada, cadires taronja, amunt València, l’exterior blanc, taronja i negre de Mestalla, les lones… Malgrat l’edat de Mestalla, 91 anys, el més vell de tota la primera divisió a Espanya, hui en dia es sent més jove que mai.
Des de l’entrada de Salvo, a ser la persona que conduirà els designis del Club, condicionar Mestalla per a aquells que el visiten cada cap de setmana va ser una de les tasques principal que va prendre.
El Nou Mestalla encara haurà d’esperar, així doncs el nostre Mestalla de l’avinguda Suècia tindrà encara nit de gloria per viure. Donada esta situació, les millores al temple valencianista encara no han acabat. Després de pintar la cara a Mestalla, ara arribar el moment de dotar-la de la tecnologia acorde a l’actualitat.
Mestalla prompte comptarà amb 4 lluminosos nous. Actualment, l’estadi blanquinegre només compta amb un marcador. Estes futures pantalles, tindran la seua amortització en el futur nou temple del valencianisme, que per al centenari del Club estarà ja operatiu.
Les millores tecnològiques encara seran succeïdes en els pròxims mesos. Sistemes Wi-Fi al recinte de Mestalla o millorar l’equip de megafonia serà el següent pas per fer de Mestalla el camp d’Espanya, més dinàmic.

No hay comentarios:

Publicar un comentario