Clasificacion de la liga

Clasificación ofrecida por http://www.marcadores.com

#YoEstoyConelMestalla

viernes, 22 de julio de 2011

Braulio aconsegueix estalviar quasi 30 milions al València




Amb Nacho González en fan onze. Estos són els futbolistes dels quals s'ha desfet el València CF en les últimes setmanes. Jugadors que no hi comptaven, en la seua majoria, tots excepte Isco, i que han col·laborat, amb la seua marxa, a alleugerir la ferida economia de l'equip blanc-i-negre. El responsable del que, a principi d'estiu, semblava una epopeia, és Braulio Vázquez. El coordinador de la secretaria tècnica ha sabut moure's entre agents de futbolistes i clubs per a sanejar un vestidor amb una difícil solució, en el qual únicament sobreviu un dels no desitjats per Unai EmeryMiguel Brito. Encara que per a traure el futbolista de València fa falta un poquet més que destresa en els despatxos, seria necessària la intervenció dels GEO.
Encara així, sense la intervenció de les forces especials, el València s'ha desprès d'onze futbolistes. D’estos, només tres han estat traspassats, Fernandes, Isco iJoaquín; tres més han estat cedits, MichelChori Domínguez i Moyà; i fins a cinc han arribat a un acord per a la rescissió de contracte, Aaron, Nacho González,David Navarro, Renan i Del Horno. D’esta forma i sumant-ho tot en positiu, el club aconsegueix un estalvi d'entre 15 i 18 milions d'euros en fitxes respecte a l'exercici anterior, i ací se sumarien les nòmines de dos jugadors que han acabat contracte com César i Vicente. A açò, cal afegir els traspassos, que s'acostarien als 14 milions d'euros. Una xifra, en total, aproximada als 30 milions, o el que és el mateix, tres vegades el pressupost de molts equips de Primera Divisió.
Tot un assoliment en temps de desventura econòmica que demostren queManuel Llorente no es va equivocar amb Braulio. Si alguna cosa li feia falta al València CF en els últims anys era aconseguir un encarregat que sabera bregar entre despatxos per a alleugerir la nòmina de jugadors, i amb el gallec s'ha aconseguit.
Ara bé, fent el compte de la vella, o el que és el mateix, restant en eixe estalvi aproximat de 30 milions d'euros els traspassos, en els quals s'ha invertit uns 16 milions d'euros,Rami es va fitxar l'any passat, resten 14 milions per a reforçar l'economia o bé per a executar un nou fitxatge. Improbable és que el València invertisca tota eixa quantitat en la contractació d'un central, encara que segurament un bon pessic es destine al nou futbolista.
AixÍ doncs, sobre un nou fitxatge, un central, sonen dos noms: Gabi Milito iNico Pareja. L'exjugador del FC Barcelona encaixa en els esquemes que cerca l'equip i podria trobar una eixida còmoda de l'equip blaugrana. El segon ja ha estat seguit pel València CF i no va poder ser contractat, ja que, en el seu moment, l'Espanyol el va traspassar per 10 milions al Spartak de Moscou, club que no descomptaria una gran quantitat de cara a una possible venda. L'estiu és llarg i caldrà esperar a l'últim jugador valencianista.
Mata continua sent ambigu
Juan Mata aterrava a Àustria per a entrenar-se amb els que, si res ho impedeix, seran els seus companys la pròxima temporada. Potser, l'afició esperava que el jugador asturià fóra més taxatiu sobre el seu futur. Però, al contrari, el 10 del València CF ha optat per ser sincer, però al mateix temps ambigu sobre la seua carrera.

“Estic content d'estar ací i tinc contracte amb el València, però no puc predir el futur",afimaba Mata. L'asturià va repetir en diverses ocasions que la seua idea inicial és seguir a València, “mai he dit que me'n vulga marxar. A partir d'ací , si d'ací al 31 d'agost hi ha ofertes, el primer que ho sabrà és el club. Mai vaig dir que estiguera malament ací”, va puntualitzar.

Molts núvols sobre el seu futur, encara que en el present no li ha arribat a Manuel Llorente cap oferta pel jugador. El President valencianista ha estat el més clar en este aspecte quan se li ha preguntat, “Mata és intransferible”. Hui, Llorente arriba a Àustria. De segur que hi ha nou capítol del fulletó de l'estiu.


http://www.linformatiu.com/esports/detalle/articulo/braulio-aconsegueix-estalviar-quasi-30-milions-al-valencia/

No hay comentarios:

Publicar un comentario