Clasificacion de la liga

Clasificación ofrecida por http://www.marcadores.com

#YoEstoyConelMestalla

lunes, 25 de julio de 2011

Manuel Llorente porta novetats a Àustria




Està acostumant-nos Manuel Llorente a donar sorpreses en les seues trobades amb la premsa. A la seua arribada a la concentració del València a Àustria, va reconéixer que el club “incorporarà un o dos jugadors i res més”. Així que s'uneix al central esquerrà un jugador més.
El ben cert és que, amb la neteja protagonitzada per Braulio Vázquez, hi ha lloc per a un altre futbolista. S'ha alliberat espai en la plantilla i es podrien completar algunes de les mancances que té ara l'equip, especialment en el lateral dret. Els dubtes de l'estat físic de Bruno, després d'una temporada passada amb molts alts i baixos, i la mala forma de Miguel al que, segons sembla en els partits, la nova samarreta li para excessivament ajustada, són motius suficients per a buscar-hi solucions.
Malgrat això, sembla que eixe segon fitxatge podria ser un porter. El València ja ha lligat el seu cobejat tercer guardameta. Esta vegada serà l’arquer de la sub-21 portuguesa, Cristiano Pereira, qui reforce al club i dispute els seus partits amb el Mestalla en Segona B. Ve del Sporting de Braga, i de segur que Hugo Viana li deu haver passat bones informacions referent al València CF.
Malgrat eixa bon resultat en els abonaments esmentada pel president, s'ha hagut d'ampliar el termini i se segueix sense donar-ne dades, com en altres temporades.
De totes maneres, si el mercat respon, com s'han encarregat de certificar per activa i per passiva des del club, “les portes estan ofertes”, per a futures incorporacions i per a possibles abandons. Un apartat, este últim, en el qual no es contempla un adéu com el de Juan Mata, rumb a la Premier League. “Dic una vegada més que no donarem cap facilitat a ningú perquè Mata se'n vaja del València”, va afirmar amb contundència Manuel Llorente.
Però, en realitat, d'ofertes per Mata, no n'han arribat al club. Si és cert que són centenars de pàgines les escrites en les últimes setmanes en la premsa anglesa sobre eixe suposat interés de Totenham i Arsenal per contractar el jugador, però, de forment ni un gra. No arriba res real al València CF i únicament s'està generant un cert clima de tensió innecessari a tenor de com ha començat de bé la pretemporada per als d'Emery.
Per a evitar eixe clima, Llorente no va voler fugir al tema. “No hi ha ofertes”, va tancar. A més, el president del club blanc-i-negre va desvetlar que ha mantingut“una conversa amb el jugador i amb el secretari tècnic i tot són missatges que Mata està molt a gust”. Declaracions tranquil·litzadores i que serveixen per a corregir els dubtes que havien alçat l'extrem asturià i el tècnic basc, les quals generaven certa intranquil·litat.
Finalment, un tema més pel qual es va abordar a Llorente en Àustria i en el qual segueix l'obscurantisme: els abonaments. Fa uns quants dies, en L’Informatiupublicàvem unes xifres poc esperançadores per al valencianisme sobre este tema, i malgrat no ser oficials, el club segueix sense donar xifres, estaven molt pròximes a la realitat. “Tenint en compte la situació econòmica que s'està travessant, la campanya d'abonaments va bé i esperem arribar als objectius”, explica Llorente amb el tòpic “va bé” que va popularitzar José María Aznar. Malgrat eixa bonança en els abonaments esmentada pel president, s'ha hagut d'ampliar el termini i se segueix sense donar-ne dades, com en altres temporades. Ací la cosa no funciona tan bé.


http://www.linformatiu.com/esports/detalle/articulo/manuel-llorente-porta-novetats-a-austria/

No hay comentarios:

Publicar un comentario