Clasificacion de la liga

Clasificación ofrecida por http://www.marcadores.com

#YoEstoyConelMestalla

viernes, 27 de junio de 2014

Granell es defensa: “No hi han alternatives a l’ATE, i el projecte Newcoval, encara, esta en vigor.”

La persona que signava tots els requeriments notarials que arribaven a la Fundació, al Club i l’adjudicatària Meriton Holding ha explicat en la seu d’Aedifica tot el procés que uneix al València CF amb Newcoval. Des de el 2011 fins ara, en una compareixença que ha durant al voltant de 2 hores i 20 minuts i en la que el missatge final no ha esclarit massa les seues reclamacions. 


Foto: OndaDeportiva



Jose Enrique Granell, President actual de Newcoval i persona que ha posat en escac tot el procés de venta del València cap a l’empresa de Peter Lim, Meriton Holding en l’última setmana, ha donat la seua explicació davant el mitjans de comunicació a la seu de Aedifica de tot el projecte Newcoval.
El senyor Granell a pres la paraula per explicar com naix des del dia 1 el projecte Newcoval. Una reclamació del valencianisme ja oblidada quan Llorente va donar a conèixer el 21-12-2012 i que el màxim mandatari va obviar.
Segons el president de Newcoval, ha definit l’operació com “perfecta per tal de fer eliminar tot el deute del club”. Ja que segons també a afegit el senyor Granell, “el Banc d’Espanya va dir a Bancaixa que ja no podia donar-li ni un euro mes al València CF” i el que va fer Bancaixa es presentar al Banc d’Espanya “el plan de viabilitat sobre el València CF”.
El primer contacte Newcoval-València CF es produeix el 20-2-2010. Bancaixa en eixe moment li dona tres dades. “El deute del València era de 490M. Desglossats de la següent forma: 200M en Bancaixa, 25M al Banc de València, 29M a la UTE, 19M Ajuntament per permuta en l’època Soler, aportació de la permuta, aportació dels terrenys de mateix valor i no es va aportar els diners, perquè no tenia banc que finançarà. I no es contava amb el préstec de la Fundació perquè estava avalat per el IVF.” No contava com deute del club.
El pla de viabilitat que va idear Bankia en aquell moment "es crear nous actius del club per mes tard poder vendre’ls. Nou Estadi, dos centres comercials, un poliesportiu demanat per els veïns i que acaba donant la raó al veïns de Benicalap, valorat en 7 milions i els terrenys de Paterna."
El senyor Enrique Granell continuava cremant etapes. Desprès del primer contacte que hi ha, arriba el primer parada, en esta història. El 30-08-2011. Eixa es la data del primer venciment, amb una prorroga de 2 mesos.  Aquella signatura va ser parada ja que va eixir la resolució del TSJCV per el Nou Mestalla. En eixe moment, Newcoval, es negà a signar.
La segona part de la pel·lícula va posar-se en marxa el 21-12-2011, dia que Llorente apareix públicament i dona a conèixer este projecte que segons paraules de Granell: “va ser creada per llevar tot el deute del Club”. A partit d’este moment la història es mes recent. El projecte mai va vore la llum ja que la direcció a Bankia va canviar de mans.
Desprès de contar la creació del projecte des de 0 fins al últims dies on la noticia era notòria, Granell ha començat a tractar d’esclarir, el que en estes setmanes va tensar la corda del procés d’adjudicació del paquet accionarial per part de l’empresa Meriton de Peter Lim.
Sobre la possibilitat que el València no arribarà a un acord amb Meriton i per tant el club presente pre-concurs, Jose Granell ha dit que “en cap moment Bankia li’l acceptaria, fins trobar un inversor”.
Durant el torn de preguntes el President de Newcoval ha donat les millors pinzellades sobre el tema que mes preocupava. Al voltant del seu requeriment. A indicat que el advocat personal de Peter Lim va ser ates per ell mateix. Ja que el representat del asiàtic ací a València no tenia constància del contracte, en vigor, segons el senyor Granell del València amb Newcoval. Acusant al València CF de no abocar al complet, en la Data Room creada durant el procés de venda, les dades del contracte de Newcoval amb el València CF.
Preguntat per la seua vinculació a alguna oferta, el senyor Granell ha dit que “ell no esta acompanyant a cap oferta. Jo no mes he informat tant a l’oferta russa com a Cerberus de la situació que encara vincula a Newcoval amb el València CF per el projecte Valencia Dinamiza”. Davant de l’acusació del passat dilluns de Salvo on deia que “Newcoval no havia superat les seues obligacions al contracte”, Jose Granell a dit que “les seues responsabilitats tan sols son urbanístiques, i que per la seua part, les fites urbanístiques, estan complits al 100%”.Es mes, a culpat a Bankia de ser la part del grup Newcoval “qui no va complir en les fites econòmiques de finançament.” A mes, a retrucat al president Amadeo Salvo, en quant al seu poc valencianisme.
El Senyor Granell a dit que “vull el millor per al València CF, jo no me opose a la venda del Club, nomes demanem les mateixes o millors condicions que oferia Newcoval en el seu dia, mentres tant no podran fer-se en les accions”. Granell diu això perquè en el seu dia, i segon ell manté, “Newcoval ofereix netejar el deute del club i a mes dota de capitalització al València CF”. El deute del club permetia a mes, assumir còmodament el deute a llarg termini.
Quan albirava, ja, les 2 hores de compareixença, Granell, va voler consultar el preu del seu treball mitjançant dos taxadors, els quals xifraven el seu treball en 18 milions d’euros. L’únic objectiu, que manté a hores d’ara Jose Enrique Granell es exigir el contracte de permuta que actualment, segons Granell es troba en vigor. A les 2 hores i 20 minuts del acte el responsable de Newcoval, assegurava que no existeix la possibilitat de crear una nova ATE i que "en el cas que es produirà la venda, el Consell d’Administració de Newcoval es reunirà per tal de prendre les mesures oportunes."
Per tancar, Granell enviava un missatge a cadascú del patrons de la Fundació. “En el moment de la votació, els patrons han de tindre un acte de responsabilitat a l’hora de votar, ja que hi ha un contracte en vigor que s’ha de complir. Ells han de responsabilitzar-se.”
http://www.blancinegres.com/2014/06/26/granell-es-defensa-no-hi-han-alternatives-late-i-el-projecte-newcoval-encara-esta-en

No hay comentarios:

Publicar un comentario