Clasificacion de la liga

Clasificación ofrecida por http://www.marcadores.com

#YoEstoyConelMestalla

viernes, 8 de agosto de 2014

Joao Cancelo podria vindre cedit al València




El València seguix amb la planificació esportiva per a la pròxima temporada i en ella, el club de Mestalla ha posat els seus ulls en un dels majors talents joves del Benfica. Joao Cancelo, de 20 anys, està considerat un dels millors laterals drets joves del Món i està cridat a ser molt prompte el recanvi de Joao Pereira en la selecció absoluta.
Titular en el filial del Benfica va debutar la passada temporada al primer equip enfront del Porto. El jove jugador està considerat el talent més gran que ha donat el Benfica des de Rui Costa. Internacional en totes les categories inferiors de Portugal, el passat cap de setmana va jugar contra el València CF a Londres en el torneig de l'Emirates Cup.
Fa mesos que es parla de la possibilitat d'un fons d'inversió vinculat a Jorge Mendes interessat a comprar els drets de Joao Cancelo i altres dos talents joves del Benfica (Ivan Cavaleiro i Bernardo Silva) per una quantitat de 30 milions d'euros. Així serien propietat d'una societat d'inversió en la qual s'especulava que podia entrar el nou propietari del València, Peter Lim. Però este rumor va quedar parat.
Joao Cancelo és un jugador que ve seguint el València CF fa molt de temps. El seu talent és innegable i des del diari "Record" portugués s'apunta que Cancelo podria vindre cedit al València on seria una peça clau del VCF Mestalla, ja que el club té previst augmentar la inversió en el filial valencianista. Tot fa indicar que alternaria el Mestalla amb el primer equip i el València vol lluitar per incloure una opció de compra. Seria un moviment paregut al de Ivan Cavaleiro, que jugarà cedit al primer equip del Deportivo de la Coruña, i també al de Bernardo Silva, que jugarà al AS Mónaco cedit amb opció de compra.
http://blancinegres.com/2014/08/07/joao-cancelo-podria-vindre-cedit-al-valencia

No hay comentarios:

Publicar un comentario