Clasificacion de la liga

#YoEstoyConelMestalla

domingo, 24 de marzo de 2013

Contundent i superior Llagostera! web UE LLangostera

Sense discussió. En un moment difícil, en un partit especialment important –com ho seran els propers també- el Llagostera ha mostrat avui la seva millor versió. Contra un equip ‘talismà’ –els blaugrana l’han guanyat en els quatre partits que han jugat fins ara- els tres punts han tingut més bon gust que mai.
Com altres vegades que l’equip ha disputat partits molt compromesos, els llagosterencs han sortit molt endollats, i en els primers 10 minuts han creat tres ocasions. La primera de Pitu i la tercera de Sellarès no han donat resultat al marcador, però entre les dues, al minut 3, ha arribat el primer gol. Gran acció per banda esquerra de Tarradellas i Pi, amb centrada final que Eloy Gila afusella. Davant d’una defensa valencianista poc contundent el mateix davanter sabadellenc en una xilena i sobre tot Sellarès en una vaselina que ha aturat el porter haurien pogut ampliar l’avantatge.
Ho ha fet Pitu en el minut 22… de cap! El migcampista, que reconeixia al final no haver marcat amb la ‘testa’ des de la seva etapa de juvenil, ha culminat una meravellosa estratègia. Treu Barón, pentina Sellarès i cop de cap a barraca. Les coses anaven ben encarrilades pels blaugrana, tot i que fins el descans el Valencia, amb jugadors de qualitat sobretot de mig camp en endavant, ha mostrat batalla. El segur Moragón ha aturat un xut de Gaià però la ocaisó més clara l’ha tingut De la Nava, que sol davant el porter local ha rematat fora amb tot el seu favor. Abans del descans, un cop de cap de Mario Arqués i una fuetada ‘clàssica’ d’Enric Pi haurien pogut moure el marcador.
Al segon temps el Llagostera ha estat més ferm en defensa, ha deixat menys espais i Moragón pràcticament no ha passat per cap perill. El joc s’ha calmat, ha tingut menys fluidesa i els locals, manant sempre, no han vist perillar en cap moment el resultat. Pitu (60’) ho ha intentat en una de les seves habituals rematades de mig camp, però el 3-0 ha arribat 5 minuts després. Estratègia amb els mateixos protagonistes –Barón i Sellarès- que ara culmina Eloy Gila, molt actiu tot el partit, en una gran mitja volta. El partit s’ha acaba aquí.
Els visitants han abaixat els braços i el Llagostera, que ha trenat el seu joc amb precisió i encert, encara hauria pogut ampliar la diferència en arribades d’Òscar Àlvarez, Joaqui i Aumatell. Tres punts més i continuen els bons resultats després de l’importantíssim triomf de dimecres a Manlleu en Copa Catalunya, Això sí, queda molt a fer. Dimecres a Orihuela –on serà baixa Tarradellas per sanció- i el dilluns de Pasqua a casa contra l’Espanyol B, hi haurà en joc sis punts molt i molt importants