Clasificacion de la liga

Clasificación ofrecida por http://www.marcadores.com

#YoEstoyConelMestalla

sábado, 25 de enero de 2014

Convocados Valencia CF - CD Espanyol

Lista de 20 convocados



El técnico del Valencia CF, Juan Antonio Pizzi, ha dado a conocer la lista de 20 convocados para el partido ante el RCD Espanyol. La misma está formada por:
Diego Alves, Vicent Guaita, Joao, Barragán, Víctor Ruiz, Mathieu, Ricardo Costa, Bernat, Guardado, Oriol, Javi Fuego, Dani Parejo, Éver, Piatti, Pabón, Fede, Míchel, Canales, Jonas, Paco Alcácer.
El próximo entrenamiento será el lunes a las 10:30 horas en la Ciudad Deportiva JinkoSolar de Paterna.
http://www.valenciacf.com/ver/34485/lista-de-20-convocados.html


Llista de convocats

Javier Aguirre ha recuperat Simao i Fuentes per al partit d'aquest dissabte a València. Tots dos són les úniques novetats respecte a la llista de convocats de l'últim partit de Copa contra el R. Madrid. Capdevila i Lanzarote, que si van estar llavors, han quedat fora en aquesta oportunitat.

Els 18 jugadors escollits pel tècnic blanc i blau per a aquest partit són: Germán, Raúl Rodríguez, Víctor Sánchez, Sidnei, Stuani, Sergio García, Pizzi, Kiko Casilla, Héctor Moreno, Javi López, Víctor Álvarez, Fuentes, Colotto, Simao, Àlex , Abraham, Córdoba i Torje.

La plantilla blanc i blava viatjarà aquesta tarda en tren cap a València i tornarà el diumenge al matí a Barcelona. A l'arribada de l'expedició està prevista una nova sessió d'entrenament, cap a les 12.30 hores, a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.


http://www.rcdespanyol.com/principal.php?modulo=detalleNoticia&idnoticia=17164&idseccion=28&idlinkchk=0&idmenu=9&idsubmenu=108

No hay comentarios:

Publicar un comentario