Clasificacion de la liga

Clasificación ofrecida por http://www.marcadores.com

#YoEstoyConelMestalla

miércoles, 22 de enero de 2014

Oriol no descarta quedar-se a Mestalla


@AlbertoSantama 
Oriol Romeu, jugador del València Club de Futbol, ha atés als mitjans de comunicació en una comparecència que ha tingut lloc al gimnàs Atalanta de l'Avinguda de l'Equador on s'ha presentat un prestigiós torneig de pàdel. Allí, el català ha afirmat que el conjunt blanc-i-negre ha de centrar-se en sí mateix i no mirar la classificació en la lluita per jugar a Europa la pròxima temporada. "És el moment de pensar a soles en nosaltres i no en cóm van la resta d'equips. No podem remuntar 15 punts en un dia. Hem d'anar pas a pas; partit a partit".
Respecte al seu futur com a jugador del combinat de Mestalla a partir del 30 de juny -actualment està cedit pel Chelsea", el migcampista ha tornat a repetir el mateix discurs: "Jo vull estar ací a gust i sempre he dit que si a la fi de la temporada ho estic, no tindré problema en quedar-me perquè este club ha apostat per mi".
I per a concloure, qüestionat per si la Copa pot afectar a nivell físic al rival del proper dissabte, el d'Ulldecona ha assegurat que no vol saber res d'això: "No hem de pensar si l'Espanyol va a estar o no va a estar cansat pel partit que han de jugar davant el Reial Madrid. El València ha de completar el seu partit i aconseguir els tres punts".
http://blancinegres.com/2014/01/21/oriol-no-descarta-quedar-se-mestalla



http://www.vcfplay.com/sala-de-prensa/momento-aprender-nuestros-errores-intentar-3030.html

No hay comentarios:

Publicar un comentario