Clasificacion de la liga

Clasificación ofrecida por http://www.marcadores.com

#YoEstoyConelMestalla

viernes, 12 de junio de 2015

Mustafi i Alcácer titulars als seus combinats nacionals




Mustafi i Alcácer titulars als seus combinats nacionals


Els jugadors blanquinegres, i internacionals, continuen sense disfrutar de les vacances al 100% del seu temps. Durant el que queda de setmana els pocs valencianistes que han de jugar amb les seues seleccions continuen competint, uns per amistosos, classificació a l’Euro de França i altres per la Copa Amèrica a Xile.
Com son els casos de Paco Alcácer, amb la Roja, i Shkodran Mustafi, amb la Mannschaft, campiona del món, qui es troben a les últimes de la temporada. El davanter de Torrent va ser protagonista en la victòria abastada ahir per la Selecció espanyola davant Costa Rica per 2 gols a 1 a León. El ‘9’ valencià va signar el gol que igualava l’electrònic, desprès del matiner gol visitant. Finalment va comptar amb els 90 minuts sent l’home referència per a Vicente del Bosque. Ara espera Bielorússia al compromís corresponent a la fase de grups de classificació per a l’Eurocopa França 2016.
Mustafi, dimecres passat també va ser titular a l’eix de la defensa, esta volta, en la derrota per la mínima d’Alemanya davant els Estats Units d’Amèrica per 1 gol a 2.
Altres internacional valencianistes com Nico Otamendi, es troben a les portes de debutar a la cita continental, com és la Copa Amèrica celebrada a Xile. L’albiceleste debutarà dissabte a les 23:45, hora espanyola, davant el Paraguai.

No hay comentarios:

Publicar un comentario